bij anne wine

 

Een wilde bostuin met bouwsels, beelden en zitjes in de open lucht. Een follie van tot op de druppel leeggedronken flessen en tussen de bomen een installatie van opengebroken vogelkooitjes.

3 fotovisies 1 tuin
Groot, kleiner, kleinst. Gezien door het ‘oog’ van de smartphone. De tuin van anne wine wordt een Alice in Wonderland, als je de diepte in gaat, de bladeren op, de takken in. Bomen komen en gaan tijdens de ‘lenswandeling. Kleine vruchtjes worden uitgevouwen tot wereldbollen. Achter een ogenschijnlijk vriendelijk gezicht blijkt een vreselijk monster zich schuil te houden. Altijd eindigt de zwerftocht weer veilig in het huis van anne wine. Daar komen 3 fotoavonturiers nu samen om hun zakken vol indrukken te legen voor het publiek. Een expositie met gastkunstenaars Ra van der Hoek en Hans Sas.

boekentafel 
Snuffelen in de boeken van Antiquariaat Bij Tij en Ontij. Een tafel vol met geïllustreerde poëzie.

atelier   
Je ogen krijgen geen rust in het atelier van anne wine, waar tussen bergen materiaal een speels overzicht te zien is van haar textielobjecten door de jaren heen

logies 
Overnachten temidden van een gigantische verzameling hedendaagse kunst. Een B&B met eigen opgang en sanitair in elke kamer. In de gezamenlijke gelagkamer staan of hangen overal kunstwerken. In de ochtend wordt een biologisch ontbijt met zelf gebakken brood geserveerd

borrel   
Zin in een glas mooie wijn? anne wine heeft een neus voor wijnen en schenkt je graag een glas in. Zoek een lekker plekje op in haar atelier of tuin.

bij anne wine
Hoofdstraat 69
9977 RC Kloosterburen

06 23 00 30 25
hallo@annewine.nl
http://www.annewine.nl