bij anne wine

Achter de oude smidse in het dorp Kloosterburen ligt een wilde bostuin met bouwsels, beelden en zitjes in de open lucht. Een follie van tot op de druppel leeggedronken flessen en tussen de bomen een installatie van opengebroken vogelkooitjes. Je kunt zien dat bewoner anne wine van bouwen houdt. In haar jeugd bouwde zij al vele hutten in de natuur waar zij opgroeide. Het is een tuin om in te verdwalen en om je te verwonderen. 

expositie Irma Frijlink

Beeldend kunstenaar Irma Frijlink uit Bussum tekent met de naaimachine op industrieel vilt en maakt twee- en driedimensionale kunstwerken. Een steeds terugkerend thema in haar werk is kwetsbaarheid in de natuur en bij de mens. Het werk gaat over kracht, herstellend vermogen onmacht, vergankelijkheid ….. Bewust maakt Irma gebruik van textiel om haar thema neer te zetten. Dit versterkt de kwetsbaarheid van mens en natuur.

Irma toont haar werk in het atelier van anne wine.

atelier   
Bewoner en beeldend kunstenaar anne wine toont een klein overzicht  van haar tekeningen door de jaren heen.

solo expositie Mia van der Burg 

Mia van der Burg, beeldend kunstenaar, uit Rotterdam heeft een solo met haar werken in de presentatieruimte. Haar werken van de laatste 4 jaar hebben als inspiratiebron de Noordoostpolder.  In 2014 werkte zij hier als artist in residence. Zij raakte steeds meer gefascineerd door het ontstaan van polders en nog meer door wat deze nieuwe gebieden met mensen deden en wat mensen met deze polders deden. Het gewonnen land ontwikkelde de pioniersgeest in de mens en bracht welvaart. Dit gegeven drukt zij uit in wollen beelden en objecten. In haar tekeningen is het onderwerp de wind.

logies

Bij anne wine kun je overnachten in het huis van een collectioneur van hedendaagse kunst. Een B&B met eigen opgang en sanitair in elke kamer. In haar gehele huis staan en hangen overal kunstwerken. Je kijkt werkelijk je ogen uit. In de ochtend wordt in de gelagkamer een biologisch ontbijt met zelf gebakken brood geserveerd.

borrel   
Sluit de dag af met een fijn glas wijn en zoek een plekje op in haar atelier of tuin.  anne wine heeft een neus voor wijnen en schenkt je graag een glas in. 

bij anne wine  |  Hoofdstraat 69  |  9977 RC Kloosterburen

hallo@annewine.nl  |  http://www.annewine.nl  |  06 2300 3025